Waar kunnen wij u mee helpen?

Transport van een motor

Wij van Dutch Dream Bikes hebben inmiddels al talloze keren het transport mogen verzorgen bij het vervoeren van motoren.
Door onze uitgebreide kennis en ervaring hiermee is het mogelijk voor ons om ook u te helpen met het transporteren van uw motorfiets op een uiterst professionele wijze.
Onze service gaat verder als de grenzen van ons land, dit maakt het dan ook dat wij u ook graag helpen met het transporteren van een motorfiets die in het buitenland staat.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of bij interesse.

Kom in contact

Bpm - Voorkom onnodige kosten!

Bpm

– Voorkom onnodige kosten!
Wij van Dutch Dream Bikes willen jou graag hierbij helpen door onze kennis en expertise met te delen.

– Wanneer moet je BPM betalen?
Op het moment dat je een voertuig koopt dat afkomstig is uit het buitenland zal je nadat het voertuig is goedgekeurd bij het RDW ook een fiscale goedkeuring moeten verkrijgen van de Belastingdienst. De fiscale goedkeuring van de Belastingdienst verkrijg je door het invullen van de BPM aangifte.

– Waarom kan je dit ongemak het beste aan DDB uitbesteden?
Bij je eerste pogingen tot het invullen van je BPM aangifte is het niet meer dan normaal dat je hierbij fouten zal maken. Ook is het lastig om direct al een zo laag mogelijk BPM bedrag te verkrijgen, en dit kost je dan onnodig geld. Tevens kan de Belastingdienst het ook niet echt waarderen wanneer de BPM aangifte niet volledig kloppen of zelfs onjuist is ingevuld.

Voorkom daarom problemen en bespaar jezelf een hoop tijd en geld door te vertrouwen op het team van Dutch Dream Bikes.
Neem gerust met ons contact op voor vragen of bij interesse.

Kom in contact

Hulp bij een motor importeren?

Hulp bij een motor importeren? Heb je zelf een voertuig gezien in het buitenland en heb je hulp nodig bij een onderdeel van het invoerproces?
Of heb je een andere vraag waar je zelf geen raad mee weet?

Neem contact op met DDB en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen!

Kom in contact